Tags

, , , ,

De Fashionmatch tijdens de Modefabriek is dit jaar al voor de 7e keer georganiseerd door EEN. Doel van het netwerk is om contacten tot stand te brengen tussen Nederlandse bedrijven en ondernemingen in het buitenland.

Veel ondernemers in de modewereld hebben inmiddels ontdekt dat ze tijdens dit brokerage event op de beursvloer in korte tijd veel gesprekken kunnen voeren met relevante partijen uit binnen- en buitenland.

Binnen de modewereld zijn er echter ook veel ondernemers op zoek naar contacten die hen kunnen helpen om hun producten in ons eigen land naar de markt te brengen, zoals agenten en retailers. Zij hebben voorafgaand aan het event via de speciale B2Match website daarom Nederlandse partijen uitgenodigd voor een gesprek aan één van onze tafels en kunnen hun producten meteen laten zien.

Handelsregister
Er zijn natuurlijk nog veel meer agenten en retailers in de mode ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Tip van adviseur Angelo Mulder is daarom om de adresgegevens op te vragen van de ondernemingen die hier toestemming voor hebben gegeven. Helaas is dat niet gratis, maar wel betaalbaar: 4 cent per inschrijving en 7 cent wanneer u ook de contactpersonen wilt weten. Aan de hand van de SBI code (4616 is de code voor Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren) kan een selectie worden gemaakt uit het volledige Handelsregister. Hoe het precies werkt kunt u lezen op de website van de KVK

Voor het vinden van buitenlandse partners kunt u binnenkort terecht op de volgende Matchmaking Events op het gebied van mode:
13 april in Riga (Letland)
29-30 mei Chemnitz (Duitsland, onder Berlijn)
27 juni – 3 juli Torino (Italië)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marielle.Vermunt@kvk.nl.